algemene voorwaarden

                Voorwaarden :                                                                 

1          reservatie
De gebruiker krijgt pas toegang tot 't zaaltje als de waarborg en de huur betaald zijn. De sleutel kan afgehaald worden na onderling overleg. Er wordt een waarborg van 100 eur cash gevraagd bij het afhalen van de sleutel.
2           annulering

De gebruiker mag de reservatie gratis ongedaan maken ten laatste 7 dagen voor verhuring.  Indien de annulering gebeurt, binnen de week voorafgaand aan de verhuring, bedragen de annuleringskosten 50% van de huurprijs. De verhuurder kan de reservatie enkel annuleren naar aanleiding van overmacht (brand, …). De huurprijs wordt integraal teruggestort. 

3           dranken en voedsel
koffie en thee zijn inbegrepen in de verhuring. Dranken voor eigen gebruik mogen bij eigen brouwer aangekocht worden.  Er kan geen warm eten klaargemaakt worden, maar mag wel geleverd worden.  De uitrusting staat ter beschikking van de gebruiker

4           gebruik van de materialen
In 't zaaltje zijn de nodige materialen aanwezig.  

5           schoonmaak
't Zaaltje moet in dezelfde staat worden achtergelaten als die zich in bevond, tafels en stoelen op dezelfde plaats.  Vaat moet afgewassen zijn, de afwasmachines uitgeladen, … De vloer moet met nat gepoetst worden en de tapijt gestofzuigd.  Indien dit niet gebeurd is, wordt de waarborg ingehouden.

6             afval
Alle afval dient conform het gemeentelijk reglement van Borsbeek in officiële zakken gestopt te worden.  Deze brengt de gebruiker zelf mee of deze kunnen aangekocht worden bij de verhuurder.

7             verwarming
 De gebruiker zorgt voor het afzetten van de verwarming.

8             muziek
FUIVEN EN DANSFEESTEN ZIJN TEN ALLE TIJDEN VERBODEN.
Indien er Sabam moet geregeld worden, staat de verbruiker zelf in om aan de wettelijke voorschriften te voldoen.

9            dieren
Er zijn geen huisdieren toegelaten in de zaal

10          rookverbod
Er geldt een algemeen rookverbod in alle lokalen
11 beschikbaarheid
't Zaaltje kan maximaal tot 00 uur gehuurd worden.
12 respect voor de buurt
Van 22 uur mag er geen lawaai gemaakt worden op de parking.  Overlast voor de buurt dient ten alle tijden vermeden te worden. Overnachtingen zijn ten alle tijden verboden